Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: TEP s inými zostavami ???
November 21 2024 17:50:55

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Ty kokoos 10 E ?z...
Presne
zdravim neplanuje...
Downloady
Ahoj. Tento addon...
pls reupload
Ahojte, prosím o...
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
:)
[b][color=ff6600]...
[b][color=f5831e]...
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
TEP s inými zostavami ???
BillyMinecraft
           Dobrý deň, chcel by som sa vás opýtať pár otázok:
1).Akú ligu mení TEP a 1HL ?
2).Bolo by možné hrať TEP na týchto zostavách ???http://www.thebreakaway.net/forums/downloads.php?do=file&id=2168
3).Ak áno dali by sa nejako zostavy "zostrihať" aby menili iba konkrétnu ligu ako by bolo napríklad švédska a fínska ???
4).Svoju NHLku som si dosť dlho upravoval a ligy a všetko mám spravené ale hlavne som sa sústredil na NHL,International,KHL tým pádom švédsku a fínsku nehrám a tak by som chcel NHLku okoreniť o našu najvyššiu a druhú najvyššiu súťaž a tak sa pýtam : Nemohli by ste mi PROSÍM nejako "osekať" zostavy aby menili tie 2 ligy ???
5).Ďakujem že ste si prečítali moju prosbu lebo tento addon vyzerá "labužnícky" Smile
6).Díky za rýchlu odpoveď Smile

Momik
           1. Extraliga meni nemecku ligu a 1HL finsku
2. Tep sa da hrat len na nasich supiskach. Inak tam nebudes mat slovenskych hracov.
3. Nie nedaju sa
4. Detto, supisky sa daju robit len kompletne, kedze je to jeden subor. Neda sa to robit len pre jednu ligu.
Projekt TEP 13 obsahuje aj ine ligy nez extraligu. Ale je to popisane v screene. Neda sa mat vsetko v nhlke. Respektive da, ale treba si to vsetko urobit, prerobit a nastavit. Je to kopu prace a treba to vediet.

Misho-182
           Ja sa už dlhé roky hrajkám s NHLkou... hlavne teda so zostavami... minulú sezónu prišla možnosť pomôcť chalanom s TEP (ja by som tiez mal problém si dať zostavy niekoho iného, preto som predtým extraligu nehrával, len pár tímov som mal v custom teams)... Tak som to vzal a tým pádom to nebola až taká daň...
Ak zvažuješ, či sa dať na TEP... Tak v prvom rade upozornujem, ze súpisky pre 1HL sa neaktualizuju, lebo to nemam pod palcom uz ja... (teda aspon neviem o aktualizáciách) a to by ti určite ako súpiskovému fajnšmerkovi prekázalo... čize odporučam, aby si si stiahol najbližšiu verziu (daj mi pár dní) mojich súpisiek (vlastné si môzes zalohovať a zvážil, či sú pre teba dobré)

Misho-182
           Ešte by som mal dodať, ze ja sa snažím aktualizovávať všetky ligy v rámci možností a času... Doterajšie projekty fungovali len na aktualizáciach slovenských líg

BillyMinecraft
           Ďakujem za rýchlu odpoveď Smile Škoda no Sad Skúsim na jednom kompe TEP a na notebooku moju Grin

BillyMinecraft
           A keby že sa stiahnu tie BvH Rosters a k nim sa prepíšu tie ligy lebo už som videl aby boli zostavy na doplnenie (napr.medzinárodné) a k nim boli tie posledné na stiahnutie Smile
Že sa zoberú tie BvH a z tých vašich by sa prekopírovali TEP ligy ???

Misho-182
           Základom mojich zostáv sú BvH... arty hráčov (aj nových) sú totozne...
Ono ak tak velmi túžiš po prepisovaní iných líg, tak si s tým môžeš dať prácu a prekopírovať si mojich extraligistov kam chceš vo svojich zostavach a nasledne si poupravovať všetky TEP addony, aby ti vyhovovali...
Dá sa to takto... (ale to si musíš urobiť sám)

BillyMinecraft
           A v ako programe otvorím súpisky ? a jedna vec mimo neviete ako sa prepisuje CUSTOM TEAMS arena ???

Misho-182
           No ak to zistíš, tak mi daj vedieť... tu je k tomu nejaký popis, mozno aj program... ale neviem s tým robiť...
http://www.thebreakaway.net/forums/showthread.php/72394-arena-selector
V mojich súpiskách by sa mi šiklo zmeniť arenu pre Oklahoma City... preto to trochu zaujíma aj mňa Smile

A súpisky predsa v NHL view - čo ty ich nebodaj upravuješ cez hru?

BillyMinecraft
           No idem makať na tom nemeckej a fínskej a potom tá hra bude riadne dobrá Smile

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 20
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 8,336
Najnovší užívateľ: Kazisvet5
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

Milan
17-11-2024 16:10

Ahojte novembrovy update na extraligu a 1.ligu https://www.media.
..2.rar/file

Milan
11-11-2024 12:34

Nasleduje AHL

Jarina63k
11-11-2024 08:37

V pohodě, ale jinak fajne (/26)

Milan
11-11-2024 06:04

OK, u niektorých som si nebol istí či sú zranení, alebo už klub s nimi nepočíta. Ono je ťažko robiť cez repre pauzu,hlavne na Slovensku,je tam veľa zmien

Jarina63k
10-11-2024 23:42

Tak jsem stáhnul nové soupisky.... Vypadá to celkem dobře, jen jsem tam něco doupravil..... V české lize chybělo několik hráčů, co byli momentálně mimo sestavu kvůli zranění . Ale jinak dobrá práce . (/27)

panele

Kalendár
November 2024

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
panele

Reklama
panele