TEP s inými zostavami ???
|
BillyMinecraft |
Pridané 30-01-2014 16:26
|
Nováčik
Príspevkov: 7
Založený: 31.12.13
|
Dobrý deň, chcel by som sa vás opýtať pár otázok:
1).Akú ligu mení TEP a 1HL ?
2).Bolo by možné hrať TEP na týchto zostavách ???http://www.thebreakaway.net/forums/downloads.php?do=file&id=2168
3).Ak áno dali by sa nejako zostavy "zostrihať" aby menili iba konkrétnu ligu ako by bolo napríklad švédska a fínska ???
4).Svoju NHLku som si dosť dlho upravoval a ligy a všetko mám spravené ale hlavne som sa sústredil na NHL,International,KHL tým pádom švédsku a fínsku nehrám a tak by som chcel NHLku okoreniť o našu najvyššiu a druhú najvyššiu súťaž a tak sa pýtam : Nemohli by ste mi PROSÍM nejako "osekať" zostavy aby menili tie 2 ligy ???
5).Ďakujem že ste si prečítali moju prosbu lebo tento addon vyzerá "labužnícky"
6).Díky za rýchlu odpoveď |
|
|
|
Momik |
Pridané 30-01-2014 16:57
|
Hlavný administrátor
Príspevkov: 247
Založený: 27.08.12
|
1. Extraliga meni nemecku ligu a 1HL finsku
2. Tep sa da hrat len na nasich supiskach. Inak tam nebudes mat slovenskych hracov.
3. Nie nedaju sa
4. Detto, supisky sa daju robit len kompletne, kedze je to jeden subor. Neda sa to robit len pre jednu ligu.
Projekt TEP 13 obsahuje aj ine ligy nez extraligu. Ale je to popisane v screene. Neda sa mat vsetko v nhlke. Respektive da, ale treba si to vsetko urobit, prerobit a nastavit. Je to kopu prace a treba to vediet. |
|
|
|
Misho-182 |
Pridané 31-01-2014 10:56
|
Užívateľ
Príspevkov: 69
Založený: 20.10.12
|
Ja sa už dlhé roky hrajkám s NHLkou... hlavne teda so zostavami... minulú sezónu prišla možnosť pomôcť chalanom s TEP (ja by som tiez mal problém si dať zostavy niekoho iného, preto som predtým extraligu nehrával, len pár tímov som mal v custom teams)... Tak som to vzal a tým pádom to nebola až taká daň...
Ak zvažuješ, či sa dať na TEP... Tak v prvom rade upozornujem, ze súpisky pre 1HL sa neaktualizuju, lebo to nemam pod palcom uz ja... (teda aspon neviem o aktualizáciách) a to by ti určite ako súpiskovému fajnšmerkovi prekázalo... čize odporučam, aby si si stiahol najbližšiu verziu (daj mi pár dní) mojich súpisiek (vlastné si môzes zalohovať a zvážil, či sú pre teba dobré) |
|
|
|
Misho-182 |
Pridané 31-01-2014 11:04
|
Užívateľ
|
Ešte by som mal dodať, ze ja sa snažím aktualizovávať všetky ligy v rámci možností a času... Doterajšie projekty fungovali len na aktualizáciach slovenských líg |
|
|
|
BillyMinecraft |
Pridané 31-01-2014 14:55
|
Nováčik
|
Ďakujem za rýchlu odpoveď Škoda no Skúsim na jednom kompe TEP a na notebooku moju |
|
|
|
BillyMinecraft |
Pridané 01-02-2014 10:01
|
Nováčik
|
A keby že sa stiahnu tie BvH Rosters a k nim sa prepíšu tie ligy lebo už som videl aby boli zostavy na doplnenie (napr.medzinárodné) a k nim boli tie posledné na stiahnutie
Že sa zoberú tie BvH a z tých vašich by sa prekopírovali TEP ligy ??? |
|
|
|
Misho-182 |
Pridané 01-02-2014 13:39
|
Užívateľ
|
Základom mojich zostáv sú BvH... arty hráčov (aj nových) sú totozne...
Ono ak tak velmi túžiš po prepisovaní iných líg, tak si s tým môžeš dať prácu a prekopírovať si mojich extraligistov kam chceš vo svojich zostavach a nasledne si poupravovať všetky TEP addony, aby ti vyhovovali...
Dá sa to takto... (ale to si musíš urobiť sám) |
|
|
|
BillyMinecraft |
Pridané 01-02-2014 14:28
|
Nováčik
|
A v ako programe otvorím súpisky ? a jedna vec mimo neviete ako sa prepisuje CUSTOM TEAMS arena ??? |
|
|
|
Misho-182 |
Pridané 02-02-2014 17:58
|
Užívateľ
|
No ak to zistíš, tak mi daj vedieť... tu je k tomu nejaký popis, mozno aj program... ale neviem s tým robiť...
http://www.thebreakaway.net/forums/showthread.php/72394-arena-selector
V mojich súpiskách by sa mi šiklo zmeniť arenu pre Oklahoma City... preto to trochu zaujíma aj mňa
A súpisky predsa v NHL view - čo ty ich nebodaj upravuješ cez hru? |
|
|
|
BillyMinecraft |
Pridané 10-02-2014 19:46
|
Nováčik
|
No idem makať na tom nemeckej a fínskej a potom tá hra bude riadne dobrá |