Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: Supisky
November 21 2024 17:13:54

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Ty kokoos 10 E ?z...
Presne
zdravim neplanuje...
Downloady
Ahoj. Tento addon...
pls reupload
Ahojte, prosím o...
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
:)
[b][color=ff6600]...
[b][color=f5831e]...
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
Supisky
Emo1986
           Ahojte.nedaly by sa urobit supisky len pre NHL a našu ligu?Dakujem

Momik
           Vsak v nasich supiskach mas aktualizovane vsetky ligy. A ak to myslis, tak, ze by sa ti aktualizovala len NHL a tipsport a osttan by ti ostali povodne, tak nie. Supisky su v podstate v jednom subore a ked si chces nainstalovat nejake supisky vzdy tam musia byt vsetky ligy. Neda sa to oddelit kedze ako som spominal je to v jednom subore.

Emo1986
           stiahol som si nhl09 ktora je spominana na fore pod nazvom slovan do khl a ked si to nahodim tam tak uplne mi zmeni aj loga tymov asupisky su poprehadzovane niektore tymy....

Emo1986
           a ešte jedna otazočka ako sa vyrabaju supisky?dakujem

Momik
           No ta nhl, ktoru si si stiahol, tak tu sme my nerobili. To robil jeden uzivatel. A co v tej nhl je to netusim. Za to my nezodpovedame. Supisky sa robia cez program nhlview. Keby si mal prestudovany web, tak by si sa nepytal Shock

Emo1986
           a je niekde konkretna nhl na tieto adony ktore vy robite?dakujem

Momik
           vsak NHL 09

Emo1986
           ved to my je jasne len ako je možne ked mam original nhl09 a pridam do nej supisky odvas tak mi prida dalšich 5 vlastnych tymov a poprehadzuje mi loga tymov v hre

Momik
           Pretoze supiskami sa zadeluju timy do jednotlivych lig pokial hras exibicny zapas alebo online. Pridane su tam vlastne timy, ale loga timov by zmenene nemali byt. Ja som nic take nepostrehol. Napis konkretny priklad (netykajuci sa vlastnych timov)

mipirkopo
           ja som si tiez stiahol "slovan to khl" a chcel som tam aj TEP 13 ale hc lev praha je tam evidovane ako EVD - tym z DEL, a kosice su tiez EVD tak sa mi neda dat tipsport extraliga (da sa vsetko okrem kosic) a este ked som si upravil nazov nejakeho tymu tak v hre mi ho vobec nezobrazuje nevem preco?

Momik
           Nazov timu si upravit mozes, ale nie skratku timu, Uz som to tu viackrat pisal, ze tento addon robil uzivatel jozefadambeno. Nebol robeny pod zastitou slovakaddons. Vsetky problemy konzultujte s vydavatelom.

mipirkopo
           ale zas ked som si ju neupravil tak mi v menu pisalo ten stary nazov tymu, ale to som nezmenil obidve skratky, tak mam zmenit len jednu alebo obi dve?

Momik
           Skratka timu je v supiskach len jedna. A v nhlview sa neda zmenit nazov timu, ktory sa zobrazuje v nhlke.

Misho-182
           Súpisky pre TEP tvorím ja. Ich základom je asi najznámejšia séria súpisiek do NHL09 - BvH roster (asi od roku 2010 si ich aktualizujem sám). Slovan s aktuálnou (teda uz dlhšie som nevydal update, takze ked bude, tak bude aktuálna) nájdete medzi Custom teams. Kompatibilné je to na projekt CHL (Ligy majstrov) - tam si nájdete dresy. Dajú sa po uprave názvu súborov pouziť aj aktuálne KHL dresy, avšak nechcem zahlcovať informáciami a pokial s addonmi nemate velke skúsenosti, tak by ste asi ťažko pochopili. Čiže odporučam si stiahnuť dresy pre CHL - nainštalovať a Slovan budete mať hratelný

mipirkopo
           a teda v jakom programe sa to da zmenit alebo neda ?

Emo1986
           ja mam slovan v custom teams len mam jeden problem a to je že ak slovan hraje doma tak mal lad hore nohamy...viete mi s tym pomoct?dakujem

Momik
           Ked som robil opravu ladov, tak som sa zameral len na ligy. Pre custom timy som nepovazoval za nutne im nejaky univerzalny lad dat. Ale zrejme tak urobim, len co budem mat trocha casu sa na to pozret.

Emo1986
           dakujem

Speedy
           Nechce mi nainštalovať súpisky vyhadzuje akýsi error pomôžete niekto? http://www.ulozto.sk/xfypJYD/problem-png Smile díky
Speedy Smile

Momik
           Mas nhlku nainstalovanu alebo len nakopirovanu? Pozsi sa ci v zlozke Dokumenty je zlozka NHL09.

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 26
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 8,336
Najnovší užívateľ: Kazisvet5
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

Milan
17-11-2024 16:10

Ahojte novembrovy update na extraligu a 1.ligu https://www.media.
..2.rar/file

Milan
11-11-2024 12:34

Nasleduje AHL

Jarina63k
11-11-2024 08:37

V pohodě, ale jinak fajne (/26)

Milan
11-11-2024 06:04

OK, u niektorých som si nebol istí či sú zranení, alebo už klub s nimi nepočíta. Ono je ťažko robiť cez repre pauzu,hlavne na Slovensku,je tam veľa zmien

Jarina63k
10-11-2024 23:42

Tak jsem stáhnul nové soupisky.... Vypadá to celkem dobře, jen jsem tam něco doupravil..... V české lize chybělo několik hráčů, co byli momentálně mimo sestavu kvůli zranění . Ale jinak dobrá práce . (/27)

panele

Kalendár
November 2024

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
panele

Reklama
panele