Zdravim chlapi mam taku otazku, neviete mi prosim poradit ako mam spravit
tucnejsie cisla na dresy tak aby boli zachovane ostre hrany v photoshope.Ked pouzijem stroke tak su hrany oble. /tak ako na obrazku/
Pouzivam starsi photoshop CS2 je to mozne aj u tohoto typu ?
No ja som to robil rucne obtahovanim, teda vytvorenim dalsej vrstvy, lebo tiez sa mi to nedalo inak urobit. Je to zdlhave, ale nepodarilo sa mi to jednoduchsie obist.
The Cheese mi poradil ze to robi cez iDRAW for mac.Ja som to skusil cez - Jasc Paint Shop Pro 9 ale neviem tam spravit vrstvy /neviem robit v tom programe/Spravil so to na tri krat a ulozil ako 3 png-čka.Na prvy obrazok som dal normalne zlate pismo(velkost tusim 108).Na druhy to iste ako prvy ale + stroke 8px farba zelena.Na treti to iste ako prvy + stroke 16 px farba cervena.Potom som obrazky spojil v photoshope (aby sa prekryli vrstvy) zlatu som oznacil ako - select layer transparency -potom nova vrstva -hore na liste select - modify -contract 2px -paint bucket tool (vedro-farba) oznacil hore pattern a dal clouds do selekcie.Nastavil priehladnost clouds na 25% a tu je vysledok.Este sa tym pohram mozno na ńieco pridem :- )