Čaute, idem sťahovať postupne všetky TEP (13,14 + update a 15) a chcem sa spýtať že som si všimol že ešte sú nejaké súbory z označením TEP 14 hudba do menu a podobne.. proste ešte samostatné súbory.. preto by som sa chcel spýtať či sa nachádzajú v tom samotnom balíčku TEP alebo ich mám takto zvlášť sťahovať.. ak áno a aké súbory odporúčate stiahnuť okrem samotných TEP (13+14 + update a 15)?
Díky! Chcel by som zároveň nahlásiť problém v slovenskej extralige sa nachádzajú aj nemecké tímy.. dokonca Košice a SR20 sú v tabuľke ale nehrajú.. a tiež sú tam dva Poprady v tabuľke.. Lev a ŠHK
Nenainstalovalo sa ti to spravne. Vypni si pred instalaciou branu firewal a antivirak. Ak mas novsi windows ako xp, treba mat nhlku nainstalovanu mimo program files.
OK, u niektorých som si nebol istí či sú zranení, alebo už klub s nimi nepočíta. Ono je ťažko robiť cez repre pauzu,hlavne na Slovensku,je tam veľa zmien
Tak jsem stáhnul nové soupisky.... Vypadá to celkem dobře, jen jsem tam něco doupravil..... V české lize chybělo několik hráčů, co byli momentálně mimo sestavu kvůli zranění . Ale jinak dobrá práce .