Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: My Addons
Marec 11 2025 05:54:03

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Brezno bude DETVA...
Ahoj,mam na Teba ...
Ty kokoos 10 E ?z...
Downloady
Ahoj. Tento addon...
pls reupload
Ahojte, prosím o...
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
Ahoj,vies mi posl...
čawko Milan mô...
:)
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
My Addons
slopa1818
           Momík ja viem, že to nieje nejaká super kvalita, no ja robím v dvoch programoch a na PHOTOSHOP-E sa ešte len učím pracovať a tak som zatiaľ odsúdený na GIMP tak sa nečuduj za zlú kvalitu a ani jeden dres ešte Nieje finálne hotový. Ak bude tak to tam napíšem, že s ním viac nebudem robiť ale inak ďakujem za rady ktoré ma posunú vpred.

Momik
           Bez photoshopu sa nezaobides. Treba si stiahnut verziu s cestinou, aby si to mal jednoduchsie.

Milan
           Ahojte,ako sa dari a ako Vam ide tvorba addonov.Mohol by som pomoct zo supiskami.Ak chcete.

Milan
           A hlavne sa chcem opytat na ten patch 1.ligy-BUDE?Velmi sa nan tesim,nakolko fandim Liptovskemu Mikulasu.Dakujem za odpoved.

Momik
           Tvorcu na supisky pre extraligu mame. Ale kedze spominas 1HL, tak je tu priestor pre tvorbu tychto supisiek. Ale neviem ako si v tom zdatny. 1HL u nas nebola free. Dostavali ju len clenovia, ktori nejakou ciastkou prispeli na komunitu. Cize nejaka odmena za podporu. Cize rozvoj tejto ligy je vitany aspon co sa tyka supisiek. Na dalsie addony pre 1HL nie su kapacity. Ale mozno jeden dva dresy pripadne lady ak motyka vystreli (/3)

ciker
           čaute skusil som vytvoriť tim do 1.ligy MHK Humenné... som začiatončník v tvorení addonv a podobne tak berte to s rezervou nie je to 100% ... rady a názory rad uvítam nech ma to posunie dalej a nech dalšie veci budu 100% diky... prikladam par screenshootov z hry
ciker nasledujúce prílohy súbor:
Nie ste oprávnení vidieť prílohy v tejto téme.

Momik
           Kvalita grafickej prace sa neda posudzovat podla screenov z hry. Musis hodit priamo sablonu dresu, fotky atd. O tvorbe fotiek sa uz popisalo nieco tu na fore, tak skus pohladat. Boli tam dobre rady ako ich robit.

ciker
           robený podla predlohy tak na 90% hotový ... nejake vyčitky , rady , nazory ? Smile
ciker nasledujúce prílohy súbor:
Nie ste oprávnení vidieť prílohy v tejto téme.

slopa1818
           Ahoj ja robím tiež podľa predlohy no vyzerá to zatiaľ fajn no chce to viacej týmov napr. ja som momentálne pracovne vyťažený ale akonáhle sa po víkende uvoľním a budem mať dovolenku celý budúci týždeň určite sa pustím do tvorby Smile

Momik
           Na zaciatocnika nie zle. Aj ked ten dres nie je zlozity. Co maju byt tie dva vodorovne pruhy v okoli limca? Sitie dresu sa mi nepozdava. Akym nastorojm si robil zaoblenie toho modreho pasika po bokoch dresu? Lebo je zubate.

slopa1818
           takze po dlhom case zanepraznenosti sa pripajam na tvorbu a chcel by som ju dotiahnut do uspesneho finishu v SEP-OKT 2016 a vydat patch 1.HLSR 2016/2017. Ďakujem

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 1
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 8,345
Najnovší užívateľ: tanaka
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

Milan
10-03-2025 17:56

Ahoj,neviem nemam to odskusane

lukas doktor
10-03-2025 14:52

Ahojte. Chcel by som sa len spýtať, či by sa náhodou nedali konvertovať súpisky z NHL 09 na staršiu verziu, napríklad na NHL 07. Ďakujem.

Milan
06-03-2025 19:08

Pripravil som z ceskej Olomouc a Kladno.Ako maly bonus v predstihu.

Milan
02-03-2025 14:54

Buduci tyzden uy aj komplet 1.liga

Milan
02-03-2025 14:54

Ako som slubil,supisky extraligy a par timov 1.ligy su na svete: https://www.media.
..5.rar/file

panele

Kalendár
March 2025

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
panele