Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: 1.HLP FREE
November 21 2024 17:49:09

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Ty kokoos 10 E ?z...
Presne
zdravim neplanuje...
Downloady
Ahoj. Tento addon...
pls reupload
Ahojte, prosím o...
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
:)
[b][color=ff6600]...
[b][color=f5831e]...
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
1.HLP FREE
slopa1818
           Zidane110 ten svetlý viac menej hej len ten názov mesta je nad zadnými pruhmi a namiesto mena logo Bemaco.

Ten tmavý je tak na 70% hotový teraz www.slovakaddons.6f.sk/images/userprofilepics/[1446]1410277805.jpg

slopa1818
           Momik kde máš šitie? www.slovakaddons.6f.sk/images/userprofilepics/[1446]1410911182.jpg

Všetko je už tak podtlačené z továrne... aj tričko napr. London 2012 ,to logo olympíjskych hier máš prišité? Nie ,no ta? A ešte taky detail z fyziky ,že keď hráč padne na ľad tak je tam trenie a to by to šitie roztrhalo. Ta len tak sa čudujem ,že sú tie dresy stále v celku ,alebo nemajú hráči čo robit na striedačke ta opravujú šitie. (ˇpodľa teba) Grin
Upravil slopa1818 dňa 17-09-2014 01:56

zidane110
           Slopa dobre ti to ide len musis dat pod vrstvu abi ti ukazoavlo prehiby a tak a stichy ma kazdy dres bo bes stihoch bi to nebol dres ale palachta i stumple to iste a bude steba dobry tvorca len tak dalej a mame noveho tvorcu dresoch a tvorcoch bi sa zilo teras sme len 4 tvorci tu ti dam link https://drive.goo...sp=sharingna dres dohry skusaj a a kvalita pride Smile

Momik
           slopa nehadaj sa ohladne sitia na drese. Aby bolo z latky tricko, tak sa musi vystrihnut a nasledne zosit, aby to bolo tricko (/4). To su veci, ktore ti musia dopnut logicky a nemusis mat ziadny dokaz. Pozri si doma tvoje veci co nosis Smile
Akym nastrojom robis na drese oble vzory? Ved to mas uskakovane akoby si to robil tuzkou. Logo PHK je na totalku zle orezane. Napis Presov takisto. Vsetko je to zubateeeee. Musis oble tavry robit nastrojom, ktory sa vola pero.

pepino

phetrick napísal:

Ahojte. Ak mi poradíte, alebo dáte nejaký link na tutoriál, tak by som rád pomohol s tvorbou. Zatiaľ viem len editovať, nie tvoriť grafiku

ale aky addon vies robit (facepack,maska a atd)

David2503
           NECH ŽIJE VSŽ !!! Grin

pepino
           chod s tym niekam do kelu

slopa1818
           Zidane, ďakujem za koment konečne aj pozitívny ale som len začiatočník ale snažím sa Grin .Momík,ja viem, že základne švy tam sú... A keby bolo treba s niečím pomôcť ,tak rád pomôžem.

zidane110
           nz keby si sa chel spitat tak mi napis Smile

pepino
           caw slopa pocujem o tebe po dlhom case

Nawaf_Filip
           ja spravim facepacky

Nawaf_Filip
           a lady

Milan
           Pani,klobuk dole ze ste sa podujali urobit patch 1.ligy.Som Liptak a s rodinkou zijem uz 4-roky vBA a aj takto si mozem pri NHL zahrat za HK32 LM!Dakujeem Vam a verim ze sa vam podari tento adon dotiahnut do vitazneho konca
.

slopa1818

Milan napísal:

Pani,klobuk dole ze ste sa podujali urobit patch 1.ligy.Som Liptak a s rodinkou zijem uz 4-roky vBA a aj takto si mozem pri NHL zahrat za HK32 LM!Dakujeem Vam a verim ze sa vam podari tento adon dotiahnut do vitazneho konca
.

Prepáčte ale nebude sa robiť, nakoľko som nedostal povolenie o ostatných, lebo som prerábal ich veci a niesom skúseny tvorca aj keď sa rok snažím zlepšiť, no podrobnejšie sa budem venovať tomu na mojom fóre a skúsim osloviť vyšších svojou tvorbou aby to bolo možné vydať Smile viac na: http://www.slovak...ead_id=126 s pozdravom Patrik Smile Wink

Nawaf_Filip
           Preco sa to nebude robit ?

slopa1818
           Nawaf napísal som v minulom príspevku...

Nawaf_Filip
           To ake povolenie treba ?

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 17
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 8,336
Najnovší užívateľ: Kazisvet5
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

Milan
17-11-2024 16:10

Ahojte novembrovy update na extraligu a 1.ligu https://www.media.
..2.rar/file

Milan
11-11-2024 12:34

Nasleduje AHL

Jarina63k
11-11-2024 08:37

V pohodě, ale jinak fajne (/26)

Milan
11-11-2024 06:04

OK, u niektorých som si nebol istí či sú zranení, alebo už klub s nimi nepočíta. Ono je ťažko robiť cez repre pauzu,hlavne na Slovensku,je tam veľa zmien

Jarina63k
10-11-2024 23:42

Tak jsem stáhnul nové soupisky.... Vypadá to celkem dobře, jen jsem tam něco doupravil..... V české lize chybělo několik hráčů, co byli momentálně mimo sestavu kvůli zranění . Ale jinak dobrá práce . (/27)

panele

Kalendár
November 2024

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
panele

Reklama
panele