Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: Supisky
November 21 2024 17:03:00

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Ty kokoos 10 E ?z...
Presne
zdravim neplanuje...
Downloady
Ahoj. Tento addon...
pls reupload
Ahojte, prosím o...
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
:)
[b][color=ff6600]...
[b][color=f5831e]...
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
Supisky
Speedy
           už som to vyriešil manuálnym kopírovaním Wink

23peto10
           Chcem sa spytat kde sa da stiahnut slovenska tipsport extraliga?

Buntaro
           Zdar pani, vcera som instaloval supisky TEP no bohuzial na systeme XP ich neprepisal, nasledne som skusil extraligu nainstalovat aj na Win7 a tam sa supisky krasne prepisali.... Kde moze byt problem

Momik
           To skor zvykne robit naopak. Instalacka je nastavena tak, aby sa supisky nakopirovali do zlozky db a do dokumentov. Mozno v dokumentoch nemas zlozku NHL09.

Milan
           Ahojte!Chcel by som poradit tvorcovi zostav jednu stranku kde su supisky všetkých tímov rôznych lig.Vola sa eliteprospets.net .Podľa nej by si mohol aktualizovat BVH-rosters.V TEP13 na marec mi tam chýbajú mena ako Styk,Macik,Mahdalik ,T.Devečka a pod.A to su hraci čo hrali-hraju tohtorocne play-off .Nechcem kritizovat len som chcel poradit .Verím že aj nadalej budes robiť pre nás zostavy.Addon je skvelý a prajem veľa šťastia.

Misho-182
           Eliteprospets využívam už roky. Čo sa týka hráčov, tak to napíšem asi stýkrát - ja nebudem robiť každého hráča, čo za tím nastúpi - nevidím zmysel v tom, že budeš mať 40-50 hráčov v tíme a vyuziješ z nich aj tak iba polovicu. Sorry, fakt som to tu uz všade mozne písal niekoľkokrát, tak uz som z toho podržádený - ked vám tí hráči tak urputne chýbaju - nech sa páči vytvorte si ich a majte v každom tíme 40 hráčov. Ja nezmyselné veci robiť nebudem. Každý jeden tím ma dostatočnú súpisku + niekoľko náhradníkov, podľa mňa stačí.

Milan
           Prepac,nechcel som Ta ani urazit ani kritizovat .Mam 36rokov a zostavy si robim uz od svojich 10-tich rokov do zositov.A tak som pozeral aj teraz szlh-zostavy play-off a porovnaval som si ich s TEP13.Zatiaľ som si pisal len 3 timy no a našiel som tych chybajucich hráčov.Sú to hraci čo zasiahli do hry v play-off :Styk,Macik,T.Devečka,Mahdalik ,Poznik,Luka Markovic,Broska,Macejko a pod.Ja som ich synovi v hre vytvoril,len som chcel poradit.Mozno by som Ti s tym mohol helenu a Ty by si to dával do finálnej podoby.Ja addony tvorit neviem.Viem že na jedneho je to veľa timov a lig.Ešte raz prijmi moje ospravedlnenie!Robis to super a drzim palce.Vždy si rad stiahnem Tvoje addony.

Misho-182
           Milan, nie nie... to nebolo žiadne urazenie a kritiku by som prial. V tom nebol problém, nemáš sa za čo ospravedlňovať, lebo pochybujem, ze čítaš tie všetky tie komenty k súpiskam, kedze sú vo fóre, pri jednotlivých vydaniach súpisiek a ešte ich mám aj pri svojom profile tvorcu. Ja si to pochopitelne čítam všetko (možno fb občas prehliadnem, lebo aj tam ludia píšu), nakolko spätná väzba na moju pracu je pre mna dôležitá. Len ide o to, ze ty si uz zhruba desiaty, čo mi to napísal. Extraliga je špecifická v tom, že tí ludia, čo ju hraju maju často blízky vzťah ku klubom a najradšej by tam videli ešte aj celý kader juniorského tímu... to je o srdci... ale ja robím tie súpisky racionalne.
Ďakujem, že ponúkaš pomoc s tými súpiskami, je toho síce veľa, lenze ja sa tomu venujem roky (pre seba - baví ma to a udrzujem si prehlad) a da sa to zvládať. Napr. teraz píšem diplomovku nestíham, ale súpiskám som sa venoval. Keby sme šli do detailov, ze mi vytvoríš hráčov a ja ich tam len dohodím... tak je tam jeden problém... NHLka totiz znesie len určity počet hráčov - neviem kolko ich je, ale som na hrane, lebo neraz som uz musel riediť. Takze uz len z technického hladiska by nešlo popridavať desiatky hráčov navyše

Milan
           Som rád tomu že si priamy a férový.Takýchto ľudí si veľmi vážim.Viem že si do toho zazraty,lebo to čo robíš má kvalitu a poznám ten pocit vŕtať sa v zostavach a možno niekedy byt aj prekvapeny kde ktorý hráč hrá.Budem Ti držať palce a som rád že na tejto planéte nie som jediný magor čo sa hrabe v zostavach.:-)A dúfam že urobíš aj tu diplomovku na ktoru sa teraz sustredis najviac zo všetkého.

dave
           ja mam sice iba 15 ale tiez uz asi 4-5 rokov si robim sam supisky a vkuse sa mi dajak dojebalo NHL bo som nidky nemal dosta vksue so mdaco pridaval nejake addonyy a furt som musel odznova yvtvarat hracov Grin ale konecne je aj nieco aktualne co len stiahnem a uz tych par hracov si upravim a vytvorim sam

Misho-182
           Zálohuj si zostavy a vyhneš sa tolkej spätnej práci, ked sa ti to posere

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 21
Užívateľov Online: 1

Registrovaní užívatelia: 8,336
Najnovší užívateľ: Kazisvet5
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

Milan
17-11-2024 16:10

Ahojte novembrovy update na extraligu a 1.ligu https://www.media.
..2.rar/file

Milan
11-11-2024 12:34

Nasleduje AHL

Jarina63k
11-11-2024 08:37

V pohodě, ale jinak fajne (/26)

Milan
11-11-2024 06:04

OK, u niektorých som si nebol istí či sú zranení, alebo už klub s nimi nepočíta. Ono je ťažko robiť cez repre pauzu,hlavne na Slovensku,je tam veľa zmien

Jarina63k
10-11-2024 23:42

Tak jsem stáhnul nové soupisky.... Vypadá to celkem dobře, jen jsem tam něco doupravil..... V české lize chybělo několik hráčů, co byli momentálně mimo sestavu kvůli zranění . Ale jinak dobrá práce . (/27)

panele

Kalendár
November 2024

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
panele

Reklama
panele