Zhruba takto nejak... ja to moc robiť neviem, to len tak v skicári na ukážku https://fbcdn-sph...8774bd041e
Príp, aj dokresliť možeš alebo vytoriť/vystrishnuť z fotky niekoho iného ramená a nahradíš len krk a hlavu
Vsetko sa da . Treba len chciet. Treba ich dorobit rucne, ci uz pomocou tuzky, stetca, klonovacieho razitka atd a potom ich len orezez. Staci ti napriklad urobit jednu polovicu a tu druhu odzrkadlis. aby si mal menej roboty a este to aj vyznie lepsie lebo napr prava strana limca dresu je nesikovne posadena. Dalsia moznost je napr orezat len hlavu s krkom a osadit to sikovne do uplne ineho dresu. Samozrejme treba sa to najskor naucit. Ja som na to tiez prichadzal az postupne, ale sam. Ty mas tu vyhodu, ze ti to poviem.
OK, u niektorých som si nebol istí či sú zranení, alebo už klub s nimi nepočíta. Ono je ťažko robiť cez repre pauzu,hlavne na Slovensku,je tam veľa zmien
Tak jsem stáhnul nové soupisky.... Vypadá to celkem dobře, jen jsem tam něco doupravil..... V české lize chybělo několik hráčů, co byli momentálně mimo sestavu kvůli zranění . Ale jinak dobrá práce .